De Ontembare Man

BESTFRIEND helpt mannen hun angsten en onzekerheden met vrouwen te overwinnen.
Er is een oud gezegde die luidt: “ Het is altijd het donkerst voor zonsopgang."

Het is moeilijk om gelukkig te zijn als je geen hoop meer hebt. Een man zonder hoop weet niet wat hij waard is, wat hij wil of waar hij naartoe moet gaan. Misschien ben je gescheiden, voel je je oud en zie je er niet meer zo goed uit als vroeger. Vrouwen geven jou minder aandacht, je hebt extreem veel pech en je glimlacht zelden. Kortom, je voelt je eenzaam en ongelukkig.

Negatieve gedachten leiden tot negatieve gevoelens.

Negatieve gevoelens activeren uw stresshormonen waardoor je voortdurend in een reactieve staat zit. Die stressreacties kosten U zoveel energie dat het je op alle mogelijke manieren zal uitputten. Daarom wordt je impulsief en zal je elke kortstondige mogelijkheid tot vrouwelijk contact, van zodra die zich aandient, met beide handen willen grijpen. 

Omdat je op alles impulsief en emotioneel reageert wordt je voortdurend afgewezen en is het slechts een kwestie van tijd voordat je aan de grond zit. Dat zal uw leven nog reactiever maken waardoor je nog meer negatieve emoties zult ervaren. Het ganse proces wordt een zichzelf versterkende feedbackloop waar je op eigen krachten niet meer uitkomt. Want je hebt die krachten immers allang opgesoupeerd in uw impulsieve contacten met vrouwen. 

Toch bestaan er verschillende manieren om je leven opnieuw te waarderen en ervan te genieten.  .
  • Ik wil dat je opnieuw een visie ontdekt voor jezelf
  • Ik wil dat je opnieuw op de lange termijn kan denken
  • ​Ik wil dat je het groter geheel kan zien zodat je weer aantrekkelijk wordt voor het andere geslacht
  • ​Ik wil dat je elke dag opstaat en dankbaar bent voor het leven dat jij hebt gekozen
Wanneer de toekomst jou toelacht hoef je niet meer op elke kruimel die vrouwen jou toewerpen te reageren. De mentale energie die daardoor vrijkomt zal je extra kunnen aanwenden voor het bereiken van uw eigen doelen.
Want hoe succesvoller jij bent in het creëren van uw visie en de levensstijl die jij wilt, hoe aantrekkelijker jij wordt voor vrouwen!
' Bedankt Youri, ik heb ondertussen te veel meegemaakt in relaties met vrouwen dat ik er soms onzeker van wordt. Uw advies is echt mooi.  Ik had nog maar amper de woorden uitgesproken en de 'JA' kwam direct met veel goesting.'
- P. G. -
©2020 bestfriendconsulting.com