Krijg grip op je liefdesleven.
Je bent misschien al even alleen en hoe langer het duurt hoe meer de onzekerheden de bovenhand nemen. Hierdoor wordt het steeds moeilijker om een partner te vinden. Je komt terecht in een vicieuze cirkel...

Verlies de moed echter niet! Je bent zeker niet alleen in deze situatie. Er is een manier om hier uit te geraken en deze zal ik jou proberen leren. 

Doorbreek deze vicieuze cirkel en krijg terug grip op je liefdesleven!

Testimonial

"In mijn leven heb ik al veel meegemaakt tijdens m'n relaties met vrouwen. Hierdoor werd ik erg onzeker en geraakte ik mijn zelfvertrouwen kwijt. Ik durfde hen hierdoor niet meer benaderen. Dankzij jouw hulp en advies, sta ik terug sterker in mijn schoenen en heb ik de smaak van het daten terug te pakken. Bedankt, Youri!"
P.G.
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Ben je op zoek naar een relatie maar nemen de onzekerheden de bovenhand?

Ben je op zoek naar een relatie maar nemen de onzekerheden de bovenhand?

De meeste mannen die ik ontmoet, hebben ofwel een slechte relatie achter de rug of hebben in eerste instantie nog nooit de kans gehad om een relatie te beginnen. Hierdoor neemt de onzekerheid de bovenhand en verliezen ze het geloof in het vinden van een levenspartner. Dit is echter niet nodig, want aan onzekerheid kan je werken en hierbij kan ik jou helpen. Samen brengen we jouw zelfzekerheid en goesting om te daten terug!
Hoe kweek ik zelfvertrouwen en ga ik om met angsten?

Hoe kweek ik zelfvertrouwen en ga ik om met angsten?

Een gebrek aan zelfvertrouwen of angsten om een vrouw te benaderen is vaak één van de voornaamste redenen waarom mannen bij mij terecht komen. Ze twijfelen over hun woorden, hun aanpak of over hun uiterlijk. Ik kan je helpen om sterker in jouw schoenen te staan en om jouw zelfvertrouwen een nieuwe boost te geven.

Hoe gebruik ik online dating apps en websites?

Veel mannen hebben reeds al heel wat dating apps en sites gebruikt, maar zonder effect. Hierdoor beginnen ze aan zichzelf te twijfelen, terwijl het hoogstwaarschijnlijk aan de aanpak zelf lag. Ik kan je de juiste aanpak adviseren, om het online daten zo vlot mogelijk te laten verlopen en dit met een positief effect.
Hoe gebruik ik online dating apps en websites?
Ik ben verliefd, wat nu?

Ik ben verliefd, wat nu?

Ben je verliefd op jouw beste vriendin of jouw collega, maar durf je de woorden niet over je lippen te krijgen? Ben je bang dat je afgewezen zal worden en beslis je daarom jouw gevoelens op te kroppen? Voor niets nodig. Ik kan je leren om op de beste manier uw gevoelens te verklaren zonder dat zij jou de gevreesde 'laten we gewoon vrienden blijven' speech geeft.

Hoe kan ik betere gesprekken voeren?

Sommige mannen slagen er wel in om een date te regelen met een vrouw, maar blokkeren volledig bij het eerste contact. Of sommigen durven al helemaal niet te daten, omdat ze bang zijn om het woord te voeren. Ik heb diverse tips en adviezen hoe jij een gesprek kan starten en hoe je dit voor beiden zo aangenaam mogelijk kan laten verlopen.  
Hoe kan ik betere gesprekken voeren?
Hoe ga ik op een succesvolle eerste date?

Hoe ga ik op een succesvolle eerste date?

Vaak gaat er heel wat om in het hoofd van mannen tijdens een eerste date. Zal ze mij leuk vinden of hoe zal ik haar vinden? Wat moet ik zeggen en wanneer mag ik haar kussen? De eerste date is altijd spannend, maar de stress mag de bovenhand niet nemen. Ik kan je klaarstomen voor de eerste date en er samen een succes van maken, zonder constante stress.

Hoe zorg ik dat er een 2e date komt?

Sommige mannen hadden een leuke date, maar durven het inititatief niet te nemen om een tweede date te regelen. Vaak twijfelen ze aan zichzelf, terwijl de vrouw het eigenlijk best wel leuk vond. Dit is echter niet nodig. Ik heb een aantal adviezen waaraan je merkt of de vrouw je leuk vond en hoe je er dan voor zorgt dat er een tweede date komt. 
Hoe zorg ik dat er een 2e date komt?
Wat zijn leuke date ideeën, locaties en activiteiten?

Wat zijn leuke date ideeën, locaties en activiteiten?

Vaak vinden mannen daten angstig of voelt het eerder als een verplichting, terwijl daten echt fijn kan zijn! Er zijn verschillende ideeën voor leuke dates op een speciale locatie die ik in mijn bezit heb. Maak er een onvergetelijke date van met mijn out-of-the box ideeën.

Waarom heeft ze geen interesse in me?

Er scheelt helemaal niets met jou! Vaak komt het gewoon allemaal terug op het gebrek aan zelfvertrouwen. Bij een gebrek, zal een man anders handelen en meer in zijn schelp kruipen, waardoor een vrouw dit als minder aantrekkelijk kan percipiëren. Ik zal je leren hoe je jouw zelfvertrouwen opkrikt , zodat je niet meer aan jezelf hoeft te twijfelen! 
Waarom heeft ze geen interesse in me?

Een datingcoach is zoveel meer dan een cursus op het internet kopen.

Het volgen van een cursus

  • Je volgt een algemeen stappenplan
  • Behandelen van algemene situaties
  • Je krijgt matige resultaten

Begeleiding van een mentor

  • Je volgt een persoonlijk traject
  • Behandelen van situaties toegepast op jou
  • Hogere kans op succes

Veelgestelde vragen

Hieronder reeds enkele veelgestelde vragen. Mocht je specifieke vragen hebben, aarzel niet om me te contacteren!

Hoe snel kan ik beginnen met een mentorship?

Dit is hoe ik tewerk ga. In een vrijblijvend, telefonisch gesprek bekijken we uw situatie, gaan we ophelderen wat de problemen zijn die jij ervaart en hoe we die op de beste manier kunnen aanpakken. Van zodra jij beslist om in te stappen, kiezen we een datum en tijdstip waarin we echt gaan samenwerken om uit te klaren hoe we de gewenste resultaten zo snel mogelijk kunnen bereiken. 

Is dit een online cursus / groepscursus?

Via wekelijkse online zoom-sessies gaan we stap voor stap aan de slag met de problemen die jij momenteel ervaart in uw contacten met vrouwen. Deze trajecten zijn heel intiem en heel persoonlijk vanwege de intense 1-op-1-tijd die nodig is om jou de gewenste resultaten te laten bereiken. 

Past deze training wel bij mij? Zal alles wat ik hier leer werken?

In het aantrekken van vrouwen komt het er op neer om de juiste manieren te vinden. Of je bewandelt de weg met de meeste weerstand en wordt op eigen risico voortdurend afgewezen (dan zullen vrouwen voor jou altijd dat grote mysterie blijven). Of je bewandelt de weg met de minste weerstand en bereikt onmiddellijk de resultaten waarvan je altijd al hebt gedroomd! Je zal niet alleen meer inzicht krijgen in het aantrekkingsproces, maar ook een inkijk krijgen in de mannelijke waarden en de vrouwelijke manier van denken. Ik moet je echter wel waarschuwen dat ik enkel met mannen werk die bereidt zijn het nodige werk te verrichten. Wat ik jou te bieden heb is een actieve training met wekelijkse opdrachten. Doe dus het nodige werk om terug op koers te geraken en ik verzeker je dat alles wat je hier leert zal afstralen op andere gebieden in uw leven.

Ik twijfel dat coaching iets voor mij is. Hoe kom ik dat te weten?

Tijdens ons vrijblijvend, telefonisch gesprek krijg je de kans om jouw vraag kort toe te lichten en meer info te krijgen over mijn manier van werken. Afhankelijk van je beslissing zal je hoe dan ook weggaan met meer duidelijkheid over je situatie en wat jou tegenhoudt om beter te worden met vrouwen. Samen met de exacte stappen die nodig zijn om actie te ondernemen zijn dit de meest waardevolle 30 minuten die je dit jaar in jezelf zal investeren. 

Ik heb het al druk genoeg, is coaching dan een goed idee?

Als jij de behoefte hebt om dingen te veranderen en in alle drukte eens stil te staan bij de dingen die jij wilt aanpakken in jouw leven dan is een coachingstraject het ideale moment om eens tijd te nemen voor jezelf. Dus als je nu uw aanvraag voltooit, dan komen we meteen te weten of we geschikt zijn om samen te werken.

Hoe kan ik betalen?

Nadat jij beslist hebt om in te stappen geef ik jou mijn rekeningnummer door zodat je meteen kan overschrijven. Het traject begint pas nadat de overschrijving is gebeurd. 

Haal inspiratie uit één van mijn vele artikels

Er is nooit een beter moment geweest om controle te nemen over jouw datingleven!

©2020 bestfriendconsulting.com


©2020 bestfriendconsulting.com


Powered By ClickFunnels.com