Een ervaren dating mentor

Mijn naam is Youri Seynhaeve en ik ben gepassioneerd door liefde, relaties en dating. Ik heb doorheen de jaren zelf moeilijke periodes meegemaakt in relaties. Ik heb tijden gekend waarin ik zelf heel onzeker was en momenten waarin het daten met een vrouw gewoon niet lukte. Ik had nood aan een goede babbel en coaching om terug de oude ik te vinden. Helaas vond ik nergens de hulp die ik zocht. 

Daarom besloot ik het heft in eigen handen te nemen. Ik las alles wat er te lezen viel op het gebied van relaties, daten en versieren. Ik schreef me in bij de allerbeste coaches ter wereld en volgde trainingen die mij gaven wat ik nodig had. Sedert dat moment staat mijn herwonnen zelfvertrouwen nog altijd als een trouwe vriend naast mijn zijde. Succes is moeilijk en de realiteit is dat stoppen gemakkelijker is dan doorzetten. Toch kan ook jij een succesvol leven creëren die volledig bij jou past.

Het is mijn missie om je te ondersteunen in het overwinnen van je angsten en onzekerheden met vrouwen zodat jij meer ruimte kan vrijmaken voor alle andere zaken die jij nog belangrijk vindt in je leven. 

Het is mijn missie om klaarheid te scheppen in het aantrekkingsproces zodat jij momenten van onzekerheid kan ombuigen naar momenten van zelfvertrouwen. 

Het is mijn missie om jouw mannelijkheid opnieuw in de verf te zetten zodat jij de partner kan aantrekken die je verdient.

Ben je benieuwd hoe ik je verder kan helpen en hoe je jezelf nog aantrekkelijker kan maken?
Youri Seynhaeve

Waarom ik jou kan helpen?

Je hebt waarschijnlijk al redelijk wat onderzoek op het internet gedaan en bent op websites gestuit die vol staan met teksten over hoe zij jou in 1,2,3 de vrouw van jou leven zullen geven door deze ene "magische cursus". Wel, zo werkt het niet. Elke persoon is anders en elk scenario is anders. Het kopen van een gestandaardiseerde cursus zal nooit de gewenste resultaten opleveren.

Waarom ik jou wel kan helpen? Omdat ik heel persoonlijk te werk ga. Ik ga in dialoog met jou, luister naar jouw problemen en speel hier op in met concrete adviezen. Dankzij mijn jarenlange ervaring kan ik me snel inleven in de situatie waardoor ik heel gericht probleemoplossend kan denken om op deze manier jou de beste adviezen te geven. 

Wat vinden de deelnemers van mij en het mentorschap?

Het belangrijkste voor mij is natuurlijk dat de deelnemers van de cursus tevreden en geholpen zijn! 
Best Friend Consulting testimonial
Best Friend Consulting testimonial

Zit je nog met enkele vragen? Geen probleem! Boek een vrijblijvend (gratis) gesprek!

©2020 bestfriendconsulting.com


©2020 bestfriendconsulting.com


Powered By ClickFunnels.com