10 signalen van vrouwelijke aantrekkingskracht.
Youri Seynhaeve - 25/04/2022 
Zonder het zelf te beseffen, trek je dagelijks de aandacht van menige vrouwen in uw omgeving.


Je hebt hier waarschijnlijk nog nooit bij stilgestaan omdat de signalen die vrouwen uitzenden heel subtiel kunnen zijn.


Toch is het zo en heb je er niets voor moeten doen. Moeder Natuur heeft deze aantrekking al verzekerd. 


Een vrouw zal namelijk nooit met een man omgaan als ze zich niet op zijn minst een beetje tot hem aangetrokken voelt en de reden hiervoor is de seksuele aantrekkingskracht. Ze bestaat omdat jij een man bent en omdat zij een vrouw is.


De realiteit is dat sommige vrouwen jou aantrekkelijk zullen vinden, anderen niet.


Diegene die jou aantrekkelijk vinden zullen jou helpen en subtiele signalen uitsturen waarvan ze hopen dat jij ze zal herkennen. 


Verspil uw tijd dus niet met vrouwen die niet voldoende interesse tonen. Maar kies een vrouw die ook voor jou kiest want hoe meer aantrekking zij voelt, hoe meer signalen van aantrekkingskracht zij zal uitsturen. 


Kennis hebben van de vrouwelijke (lichaams)taal is cruciaal omdat je de subtiele signalen die vrouwen uitsturen beter zult leren herkennen. Je zal er minder door afgewezen worden en minder tijd mee verliezen. 


Wanneer je beseft dat je elke vrouw, die een zekere mate van aantrekking voor jou voelt, kunt lezen bouw je er niet alleen meer zelfvertrouwen mee op maar zal dat besef ook zorgen voor meer rust in jou hoofd. 


Daarom heb ik 10 signalen van aantrekkingskracht opgesomd die vrouwen uitsturen wanneer ze zich tot jou aangetrokken voelen.

10 signalen van vrouwelijke aantrekkingskracht.

  •  Ze slaat haar haren achterover in jouw aanwezigheid. Naast het feit dat ze aantrekkelijker wilt overkomen en jou aandacht probeert te trekken, wil ze onbewust ook haar feromonen en haar geur jou richting uitsturen. Door een kwetsbaar lichaamsdeel te tonen (haar hals) signaleert ze er ook mee dat ze zich onderdanig durft op te stellen. Wanneer een vrouw in jou aanwezigheid meerdere keren haar haren achterover slaat dan mag je ervan uitgaan dat ze zich aangetrokken voelt.
  • Ze houdt het oogcontact met jou net iets langer vast dan normaal. Onze ogen zijn de poorten naar onze ziel en zeggen veel meer dan we met woorden kunnen uitdrukken. Elkaar diep in de ogen kijken kan dus verstrekkende gevolgen hebben en wanneer je als man kan berusten in de spanning die sterk oogcontact met zich meebrengt dan wordt je voor een vrouw stukken aantrekkelijker. Probeer eens als laatste het oogcontact te verbreken wanneer een vrouw naar jou kijkt. Het toont dat je niet door haar geïntimideerd bent en dat je zelfzeker in je schoenen staat. Ontloop in elk geval die spanning niet en kijk niet meteen weg want zij probeert jou duidelijk te maken dat ze jou heeft opgemerkt en dat ze openstaat om jou beter te leren kennen.
  • Ze heeft haar benen gekruist wanneer ze met jou staat te praten. Wanneer je voor het eerst met een dame staat te praten let dan eens op haar benen. Heeft ze haar rechterbeen over haar linkerbeen gekruist of omgekeerd, dan is dit een signaal van aantrekking die vrouwen uitsturen wanneer ze zich op hun gemak voelen en geen enkele behoefte voelen om zich zo snel mogelijk uit de voeten te maken of het contact met jou te verbreken.
  • Ze probeert actief de conversatie draaiende te houden wanneer je met haar staat te praten. Een vrouw die met jou omgaat ervaart diezelfde onzekerheid als jij. Ook zij wilt dat jij haar leuk vindt en wanneer er dan een ongemakkelijke stilte valt zal zij als eerste die stilte willen opvullen door persoonlijke dingen te vertellen of zichzelf te openen aan jou. Ze signaleert er niet alleen mee dat ze zich heel veilig voelt in jouw buurt maar dat ze er ook alles wil aan doen om jou in haar buurt te houden. Ook al is het niet altijd even interessant wat zij op dat moment te vertellen heeft. Wanneer een vrouw zich opent kan je dat alleen maar omarmen. Want een vrouw die zich afsluit gaat in tegen haar meest essentiële vrouwelijke essentie: het openen van zichzelf zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel.
  • Ze giechelt als een klein meisje en haar stem klinkt hoger wanneer ze met jou staat te praten. In tegenstelling tot mannen die met een diepere stem praten zullen vrouwen met een hogere stem praten wanneer ze zich aangetrokken voelen. Ze wil ermee haar jeugdigheid, haar spontaniteit en haar enthousiasme etaleren. Een vrouw die jou aantrekkelijk vindt zal ook vaker giechelen in jou aanwezigheid. Het is een kinderlijke en speelse vorm van verlegenheid. Beiden zijn een signaal van aantrekking die zich op een onbewust niveau afspelen. Kennis hebben van deze twee signalen is cruciaal omdat je er minder door afgewezen zult worden.
  • Ze lacht met je grappen terwijl die eigenlijk niet zo grappig zijn. Een vrouw die jou aantrekkelijk vindt zal het beeld van zichzelf willen oppoetsen door aan jou te bewijzen hoe leuk ze wel niet is (in sommige situaties zal ze zelfs andere vrouwen naar beneden willen halen). Ook al zijn jou grappen niet zo grappig toch zal ze zich kostelijk amuseren en diep in jouw ogen kijken tijdens het lachen. Op een onbewust niveau probeert ze daarmee jou goedkeuring te zoeken. Let er ook op dat wanneer jullie in een groepsverband staan, zij altijd naar jou zal kijken wanneer er een grap wordt vertelt.
  • Ze danst seksueel op de dansvloer terwijl ze in jou richting kijkt. Er zijn maar weinig vrouwen die direct op een man zullen afstappen om hem duidelijk te maken dat ze in hem geïnteresseerd zijn. Dat is niet hoe een vrouw is geconditioneerd. Zij verwacht dat jij dat doet. Geef haar dus niet het gevoel dat zij de leiding moet nemen want dan zal ze aan jou mannelijkheid beginnen twijfelen. Vrouwen vinden het doorgaans niet erg als je onzeker bent wanneer je hen benadert, wel wanneer je twijfelt want twijfel leidt altijd tot afwijzing.
  • Ze bevindt zich in je buurt terwijl daar weinig redenen toe zijn of verlaat haar vrienden om met jou te kunnen praten. De ultieme bedoeling van het verleidingsspel is dat je de afstand tussen elkaar kleiner maakt en vrouwen zijn zich hiervan meer bewust dan mannen. Daarvoor hebben ze enkele subtiele tactieken bedacht. Ze zullen heel toevallig tegen je aanbotsen, toevallig iets laten vallen, nippen aan jouw drankje, jou aanraken wanneer ze iets vertellen of zo dicht bij jou in de buurt staan dat haar borsten je aanraken. Een vrouw die jou aantrekkelijk vindt zal voortdurend in jouw nabijheid willen zijn en in sommige gevallen zullen ze zelfs excuses zoeken (hulp vragen voor een karwei die ze best wel alleen aankunnen). Let er wel op dat niet elke vrouw zich even zelfzeker voelt. Minder zelfzekere vrouwen zullen deze tactieken veel minder toepassen.
  • Ze stelt jou persoonlijke vragen over je familie, vrienden, hobby's. Vraagt of je een vriendin hebt of stelt je voor aan haar vrienden. Een vrouw die geïnteresseerd is zal jou willen leren kennen. Ze wil namelijk te weten komen of jij die speciale man bent waarnaar zij op zoek is. Net zoals een professionele recruiter wil ze het kaf van het koren scheiden en te weten komen of jullie wel bij elkaar zullen passen. Als ze jou dan nog eens voorstelt aan haar vrienden dan heb je meteen weer een streepje voor. Want de grootste vraag die de meeste vrouwen zich zullen stellen is: "Wat zullen mijn vrienden, ouders, familie,...van hem denken?"
  • Ze begint jou te testen. Om nu te kunnen bepalen indien jij de ultieme man bent zal elk beetje kritische vrouw jou willen testen. Ze zal jou onderwerpen aan een grondig vooronderzoek waarin ze jou zal afwijzen, jou openlijk zal beschamen of jou op zijn minst een onbehaaglijk gevoel proberen te bezorgen. In essentie wil zij kijken hoe jij reageert zodat ze zich een beeld kan vormen van jouw mannelijkheid. Omdat ze op zoek is naar een mannelijke tegenpool die haar maat kan nemen tijdens momenten van emotionele onredelijkheid betekent het in eerste instantie dat zij jou ziet als een potentiële, romantische partner.  Maar als jij niet in staat bent om haar lichtere, speelsere kant te overwinnen dan zal je ook haar duistere kant niet kunnen overwinnen. Ook al is het niet altijd even plezant, weet dat wanneer een vrouw jou begint te testen dit een duidelijk signaal van aantrekkingskracht is en op een onbewust niveau betekent dat ze zich sterk tot jou aangetrokken voelt.
Loop jij ook steeds tegen dezelfde muren aan wanneer het gaat over het aantrekken van vrouwen? Ervaar ook jij vrouwen als onbereikbaar, koud en afstandelijk? Wil je te weten komen hoe je jezelf aantrekkelijker kan maken? Dan adviseer ik jou om coaching te overwegen en een vrijblijvende afspraak te maken. 
©2020 bestfriendconsulting.com


Powered By ClickFunnels.com