Mannen en hun benaderingsangst.
Youri Seynhaeve - 20/11/2021
Veel mannen zijn bang om een vrouw te benaderen vanwege het antwoord dat ze zullen krijgen maar moeten achteraf schromelijk toegeven dat de feitelijke afwijzing niet eens zo slecht was als ze zich hadden voorgesteld. Er zijn verschillende redenen waarom we bang zijn om vrouwen te benaderen. Maar eigenlijk zijn de redenen waarom we benaderingsangst hebben niet eens zo belangrijk. 

Het enige wat telt hoe we het probleem kunnen aanpakken.

Het ligt in onze menselijke aard om ons te identificeren met onze benaderingsangst. Die angst bepaalt dan onze volledige focus omdat we een gebrek ervaren aan een groter doel. De gemakkelijkste manier om van die angst af te geraken is door waarde te creëren voor de vrouw die je wilt benaderen en uw focus te richten buiten jezelf. 

Nieuwsgierigheid en oprechte interesse kan zoiets positiefs betekenen. 

Als we onze aandacht enkel op onszelf richten vallen we in de schaarste-modus. De angst dat we niet goed genoeg zijn zal ons ervan weerhouden om ons te verbinden waardoor die angst de kop opsteekt. Nogmaals, de makkelijkste manier om van die angst af te geraken is door je te focussen op anderen in plaats van op jezelf. 

Wanneer je in uw interacties met een vrouw waarde creëert zonder daarvoor iets terug te verwachten zal dat vreemd genoeg heel bevrijdend werken.

Het is deze houding van naastenliefde die ervoor zal zorgen dat jouw benaderingsangst volledig zal verdwijnen. Uw benaderingen kunnen niet mislukken wanneer je gewoon uw energie weggeeft. Een bijkomend voordeel van deze benadering is dat je zelfvertrouwen stijgt wanneer je je realiseert dat je een ander kan laten weten wat aantrekkelijk of goed is aan hen. Je voegt feitelijk meer persoonlijke kracht toe aan je innerlijke spel. 

Hoe meer je anderen erkenning geeft, hoe beter je je zal voelen!

Herken jij jezelf in dit verhaal en loop jij ook steeds tegen dezelfde muren aan? Dan adviseer ik jou om coaching te overwegen en een vrijblijvende afspraak te maken.

Youri Seynhaeve


Youri Seynhaeve is een persoonlijke coach in het aantrekken van vrouwen.  Met ervaringen in het binnen- en buitenland begeleidt hij vrijgezellen, alleenstaande mannen of gescheiden mannen naar meer zekerheid en romantiek in hun leven.
FB Comments Will Be Here (placeholder)
©2020 bestfriendconsulting.com