14 ideeën om aantrekkelijker te worden voor je date.
Youri Seynhaeve - 11/04/2022
In de meeste gevallen zal een vrouw gecharmeerd zijn wanneer je haar uitvraagt. 


Maar daar hoort dan meteen ook bij dat ze verwacht dat jij die date zo zorgvuldig mogelijk opzet.


Het houdt in dat je precies weet waar je naartoe gaat (eventueel een reservering maakt zodat je nergens voor gesloten deuren komt te staan), dat je duidelijk bent over het afgesproken uur en klaarheid schept over de plaats waar je elkaar zult ontmoeten.


Vrouwen houden er namelijk van dat je leiding neemt zodat ze zich gewoon kunnen amuseren en aan niks anders hoeven te denken. 


Het grote voordeel van de leiding aangeboden te krijgen is dat jij het verdere verloop van de avond kan bepalen. 

Dating tip 1:

Nodig haar uit op een piekmoment tijdens jullie gesprek (zowel offline als online).

Dat kan een moment zijn waarin jullie beiden aan het lachen zijn of wanneer je voldoende signalen van aantrekking herkent. 

Stel dat het om een of andere reden toch niet lukt zal ze bij voldoende interesse een tegenvoorstel aanbieden. Wanneer zij geen tegenvoorstel aanbiedt dan weet je dat ze niet geïnteresseerd genoeg is.
 • Hey, ik vind het echt leuk hoe relaxt jij bent/Ik vind jou echt grappig/jij hebt echt een leuke energie. We moeten samen eens afspreken om iets leuks te gaan doen (offline).
 • Hey, tot dusver ben ik aangenaam verrast geweest en ben ik toch wel eens nieuwsgierig om jou in real life te ontmoeten (online).

Dating tip 2:

Het belangrijkste principe is dat je uw date uitnodigt met een statement en niet met een vraag.

Jij bent hier de gevende partij en niet de vragende partij. 

Uw kostbare tijd die jij voor uw date vrijmaakt geef je niet zomaar weg en al zeker niet op een onderdanige, vragende manier.

"Zie je het zitten om eens af te spreken?" - wordt simpelweg -  “Hey, we moeten eens afspreken.”

Dating tip 3:

Wees zo concreet mogelijk over de dag, het uur en de plaats van de ontmoeting.

Mannelijke energie is daadkrachtig, doelgericht en zo concreet mogelijk. Bij voorkeur geef je uw date twee opties (verder in dit artikel geef ik je enkele voorbeelden).

Dit zal haar de illusie wekken dat ze verschillende keuzemogelijkheden heeft waaruit zelf kan kiezen. 

Je draait er niet alleen de rollen mee om maar de kans dat zij daadwerkelijk komt opdagen op jullie date is nu ook veel groter omdat ze de indruk heeft gekregen zelf die beslissing te hebben genomen. 

Dating tip 4:

Een beetje stabiele vrouw zal in de meeste gevallen de boot wat afhouden, wat tegengas geven of weerstand bieden. Blijf rustig en kalm en probeer haar weerstand te omarmen door te pareren met de volgende zin:

"Hey (naam), dit is zeker geen huwelijksaanzoek hoor. In het slechtste geval heb je een leuk verhaal om te vertellen tegen uw vriendinnen." (wacht dan in alle stilte af tot zij terug reageert)
Het gaat er dus niet zozeer om hoe je reageert wanneer alles goed gaat maar veel meer om hoe je reageert wanneer de zaken niet goed gaan. 

Vrouwelijke energie heeft de neiging om kleine problemen heel groot te maken. Mannelijke energie heeft de neiging heeft om grote problemen heel klein te maken. 

Door uw voorstel te minimaliseren (dit is zeker geen huwelijksaanzoek) en een positief beeld te schetsen van de toekomst (ze kan een leuk verhaal vertellen tegen haar vriendinnen) plaats je jezelf in uw mannelijke energie, maak je uw voorstel kleiner en daarmee ook de situatie lichter.

Je bent dan niet meer bezig met het rationeel te veranderen van haar mening maar met het veranderen van haar gevoelens.

Op die manier laat je uw date weten dat je zowel de mannelijke als de vrouwelijke taal begrijpt. Als je alles correct hebt gedaan zal zij in de meeste gevallen positief antwoorden. 

Dating tip 5:

Stel dat zij een tweede keer afwijzend reageert probeer dan nog een laatste keer te pareren met de volgende zin:

"Mooi dat je zo eerlijk bent (naam). Ik zal je dan ook niet meer uitvragen/texten...behalve als je zin hebt om nog es af te spreken."

Je bent bereid om weg te lopen om daarna de deur toch weer open te laten. Dit klinkt allesbehalve logisch maar aantrekkingskracht heeft niks met logica te maken maar alles met het opwekken van emoties. 

Vrouwen willen zich geliefd, speciaal en begeerd voelen. 

Bovenstaande zin laat haar weten dat je moeite doet. En hoe meer moeite jij doet, hoe specialer en gewilder zij zich voelt. 

Pas nadat uw date haar mening heeft herzien (en geloof me het zal vaker gebeuren dan je denkt) vraag je naar haar beschikbaarheid.

Dating tip 6:

Vraag eerst naar haar beschikbaarheid voordat je de afspraak concreet maakt.

Het voorkomt dat je ongeïnformeerd een voorstel lanceert die zij gemakkelijk kan afketsen. En hoe meer uw date neen zegt hoe groter de waarschijnlijkheid dat zij in de toekomst ook neen zal zeggen. 

Daarom wil je eerst weten wanneer zij beschikbaar is door simpelweg volgende vragen te stellen:
 •  Nice, hoe ziet jou agenda eruit de komende week?
 • ​Great, wanneer ben je eens vrij?
 • ​Top, wanneer ben je terug van die vakantie?
In laatste instantie maak je de afspraak zo concreet mogelijk door twee verschillende opties voor te stellen.
 •  Wanneer lukt jou het best? Vrijdag om 20u of zaterdag om 20u?
 • ​Wanneer past jou het best morgen om 19u of om 20u?
 • ​Ik ben nog vrij op donderdagavond en op zaterdagavond. Wat past jou het best?
Je doet er het best aan om na haar antwoord nog eens alles op een rijtje te zetten en opnieuw in te checken bij haar. Door haar nog een tweede keer te laten instemmen met jouw voorstel veranker je de afspraak en verklein je opnieuw de kans dat zij de date op het laatste moment cancelt.
 • Oke, dan spreken we nu vrijdag af om 20u? Ik laat ik jou morgen iets weten waar we afspreken. Klinkt dat goed voor jou?
 • ​Oke, dan spreken we nu vrijdag af om 20u? Ik denk nog eventjes na waar we heen kunnen gaan en dan laat ik jou morgen iets weten. Klinkt dat goed voor jou?

Dating tip 7:

Bij voorkeur spreek je af op een locatie zo'n maximum 10 minuten verwijdert van de plaats waar je uw date naartoe zal nemen. 

Door samen eerst een korte wandeling te maken, verklein je de druk die zo'n eerste ontmoeting met zich meebrengt. 

Dat werkt namelijk veel beter dan een ongemakkelijke begroeting in een café/bar/restaurant waar je geen controle hebt en minder dynamiek in de interactie kan steken. 

Door haar te verplaatsen en haar liefdevol te begeleiden geraakt uw date niet alleen meer gewend aan het idee om met jou in te stemmen maar zal ook haar vertrouwen in jou groter worden waardoor haar muurtjes voor jou alleen maar kleiner zullen worden.

Dating tip 8:

Plan als het even kan een dynamische date in waar je samen verschillende activiteiten doet. Dus idealiter 1 activiteit die je combineert met een drankje doen.

Vertrouwen wordt voor een groot deel opgebouwd wanneer mensen samen kunnen reflecteren over gedeelde ervaringen uit het verleden. 

Een dynamische en actieve date verzekert die gedeelde ervaringen zodat haar herinneringen aan jou intenser worden en beter blijven hangen. Het geeft jullie achteraf ook voldoende stof om over na te praten en te reflecteren. 

Dit hoeven geen peperdure activiteiten te zijn integendeel. Het belangrijkste principe is dat jullie samen verschillende locatie bezoeken.

Omdat vrouwen gemiddeld met een man naar bed gaan vanaf de derde date zullen verschillende locaties haar het gevoel geven dat ze op verschillende dates met jou is geweest waardoor haar vertrouwen in jou alleen maar groter wordt.

Wanneer je uw date dan liefdevol begeleidt tussen die twee locaties door hebben jullie minimum 3 gedeelde ervaringen waarin je uw mannelijkheid en leiderschap op een positieve manier hebt kunnen etaleren.

Dating tip 9:

Laat haar 80% van de tijd praten terwijl jij slechts 20% van de tijd aan het woord bent.

Vrouwen zijn van nature veel beter in communiceren dan mannen en doen niets liever dan praten, vertellen, delen en verbinden. Geen enkele vrouw vindt het saai wanneer zij het meest aan het woord is. 

Het grote voordeel is dat je de druk bij jezelf kan afleiden en uw aandacht gewoon op haar kan richten. Je hoeft dan niet voortdurend meer te denken wat jou volgende stap zal zijn of hoe je haar nu verder moet versieren. 

Laat uw date vooral vertellen en luister goed naar wat zij op dat moment te zeggen heeft want ze zal er in de toekomst nog naar refereren om te kijken of je wel aandachtig genoeg geweest bent. 

Wanneer jij dan nog de geest van het gesprek weet te herinneren scoor je meteen heel wat punten! 

Dating tip 10:

Wees eerlijk met jezelf en laat uw date weten wanneer je eventjes bent afgedwaald. 

Vrouwen voelen perfect aan wanneer een man aan het afdwalen is en wanneer je dan eerlijk bent zal zij gecharmeerd zijn omdat je zo aandachtig naar haar verhaal wilt luisteren. Dit laat haar speciaal, uniek en begeerd voelen. 

Ook al vind je het niet altijd even interessant wat uw date te vertellen heeft, wanneer een vrouw zich opent kan je dat alleen maar toe juichen want het ergste wat er bestaat is een vrouw die zich voor jou afsluit. 

Een vrouw die zich voor jou afsluit gaat in tegen haar meest fundamentele vrouwelijke essentie...zich openstellen om te delen, te verbinden en te ontvangen. 

Deel gerust iets over jezelf maar overdrijf niet want volgens de meeste vrouwen moeten mannen beter leren luisteren. Je bent daar niet om uit te pakken over jezelf maar om uw date beter te leren kennen. 

Dating tip 11:

Probeer het luchtig te houden en wees niet verlegen om met jezelf te lachen. 

Zelfspot is één van de beste manieren om jezelf uit een benarde situatie te redden en gezichtsverlies te vermijden. Vrouwen vinden dit heel charmant en aantrekkelijk. 

Stel dat je uw date net een zeer stomme vraag hebt gesteld: 'Hou jij van hesp op uw boterhammen?' Lach dan met uzelf en zeg het luidop:  
 •  Damn, dat was waarschijnlijk de stomste vraag die ik ooit heb gesteld in mijn leven. Misschien ben ik een beetje te nerveus en moet je die vraag gewoon negeren.
 • ​Oops, dat kwam er een beetje verkeerd uit. Misschien moet je mij nog eventje de tijd geven om te herpakken. Momentje...(draai jezelf om en draai terug)....Ok, I'm back.
Op die manier kunnen jullie beiden lachen en straal je toch nog voldoende zelfvertrouwen uit. 

In het begin probeer je uiteraard gevoelige onderwerpen zoals politiek, geloof of etniciteit te vermijden. Je wilt namelijk op dezelfde lijn zitten met haar (en niet recht tegenover elkaar). Dit mag je gerust heel letterlijk nemen. 

Wanneer je op date bent met een dame, zit dan naast haar aan tafel in plaats van recht tegenover haar. Lovers zitten naast elkaar, discussiepartners tegenover elkaar. 

Het zijn dit soort kleine subtiele signalen die tot diep in haar onderbewuste zullen doordringen en haar perceptie over jou zullen kleuren.

Dating tip 12:

Gooi tijdens een eerste date nooit zomaar al uw emotionele bagage op tafel. 

Nog teveel mannen luchten tijdens een eerste date hun hart en gooien zomaar alles op tafel. 

Of het nu gaat over beslommeringen op het werk of persoonlijke problemen. Het uitspuwen van al uw zorgen zal jou er beslist niet aantrekkelijker op maken. 

Integendeel, zij zal uw mannelijkheid in vraag stellen en beginnen twijfelen aan je romantische bedoelingen. 

"Wil hij nu gewoon een klankbord vinden of wil hij mij nu versieren? "

En daarom zal zij beginnen twijfelen aan haar keuze om met jou in de toekomst nog af te spreken. 

Heren, uw date is niet geïnteresseerd in al uw zorgen...althans...nu nog niet. Als je het dan toch niet kan laten deel dan een persoonlijk probleem en vraag advies aan haar en hoe zij ermee zou omgaan.

Dating tip 13:

Als er plotseling een ijzige stilte valt moet je die stilte zien als een mogelijkheid om je kalmte en zelfbeheersing te etaleren. 

Blijft rustig en kalm want een vrouw kan zich alleen maar aangetrokken voelen tot een man die niet de nood voelt zich te moeten bewijzen. 

Wanneer je kalm bent dan let je meer op de subtiele signalen die uw date uitstuurt. 
 •  Gedraagt zij zich vrouwelijk in jou bijzijn of eerder onverschillig?
 • ​Is ze enkel geïnteresseerd om over haarzelf te praten of stelt ze ook vragen over jou?
Behoed je voor vrouwen die enkel maar over zichzelf praten. 

Een vrouw die geïnteresseerd is in jou zal die date als een mogelijkheid zien om wat meer over jou te weten te komen. Indien ze geen vragen stelt dan zegt dat al meteen heel veel over haar en haar interesse in jou. 

Behoed je ook voor vrouwen die te enthousiast zijn om een relatie te beginnen. 

Een stabiele vrouw zal eerder de boot wat afhouden, wat tegengas geven of weerstand bieden. Wanneer zij aanvoelt dat jij geen enkele druk uitoefent om die stiltes op te vullen of om het gesprek gaande te houden, zal zij uitgedaagd worden en vrouwen houden ervan om uitgedaagd te worden. Stel dat de stilte te lang duurt dan kan je tegen haar zeggen:

(naam), dit zal misschien een beetje raar klinken en ik wil je zeker niet beledigen maar we hebben nu al 2 minuten niets gezegd tegen elkaar. Ben je misschien verlegen?

Dating tip 14:

Als er echter geen chemie bestaat tussen jullie beiden wees dan eerlijk tegen uw date en zeg haar wat je voelt. 

Ze zal jou sociale intelligentie en eerlijkheid waarderen waardoor je alsnog een positieve indruk op haar achterlaat. Over gevoelens valt nu eenmaal niet te discussiëren. 

Je wilt echter geen bruggen opblazen want misschien kom je elkaar ooit nog eens tegen in een professionele context. 

Een veilige manier om een date vroegtijdig af te breken:

"(naam), dit zal misschien een beetje raar klinken maar ik voel het niet echt tussen ons. Ik zou het niet eerlijk vinden om elkaars tijd nog verder te verspillen. Als je het niet erg vind zou ik het hier willen afronden."

Sta recht, wees hoffelijk en wens haar het beste. Je bent immers niet op zoek naar erkenning maar naar overeenstemming. Je toetst je verlangen aan de werkelijkheid en aarzelt geen seconde om verder te gaan wanneer zij niet bezit wat jij verlangt. Wanneer niets van wat zij zegt of doet jou nog van mening doet veranderen...ga dan verder met je leven.

Wil jij nog meer tips over hoe je jezelf aantrekkelijker kan maken en voel je de behoefte om de dingen bij jezelf te veranderen? Dan is een coachingtraject het ideale moment om eens stil te staan bij de dingen die jij wilt veranderen. Boek dan nu een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

©2020 bestfriendconsulting.com


Powered By ClickFunnels.com